Uddannelser/ kurser:
 
Kommunikation                                                                                      modul 1 - 5. ved Ditte Young
Hestetræningskonsulent                                                                  (Hos center for dyreterapi)
Dyreadfærdskonsulent
(Hos center for dyreterapi)
Fysiurgisk hesteterapeut
Hos Center for dyreterapi)
 
Kurser ved center for dyreterapi Hirtshals:
-Se afsnittet CV
 
 
Om mig.
 
Jeg bor i det sønderjyske. Jeg er 32 år, og bor på nedlagt ejendom med mine heste og familie. Min drivkraft og vision er, at hjælpe mennesker med at forstå deres dyr. Samtidig brænder mit hjerte for at træning med hestene, bliver så optimal som muligt uden for stor stresspåvirkning.
 
Jeg blev uddannet:
Telepatør ved Ditte young oktober 2015.
Hestetræningskonsulent på center for dyreterapi.
 
Mit mål for de næste par år, er at kunne tilbyde mere end telepati og hesteadfærds træning. Jeg starter om som dyreadfærskonsulent og fysiurgisk hesteterapeut, så jeg på sigt kan tilbyde hele pakken med behandling af det fysiske og psykiske.
 
Jeg er meget interesseret i den alternative indgang til dyreverdenen, og holder fast på at dyrene ikke selv er grund til dårlig adfærd. Den eneste måde de kan forklare smerte eller misforståelse er ved at reagere kraftig.
Jeg vil hjælpe dyr til bedre adfærd, trivsel og give ejeren bedre forståelse over for deres kæledyr, jeg vil formidle hvad dyret prøver at fortælle og vil med glæde være tolk for jeres dyr, så kan få en bedre hverdag sammen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
H.S. Hansen | - DK | Tlf.: 42476280 | hshorsemind@gmail.com